EN    БГ

TOP ENDURO ЕКИП

Основахме Топ Ендуро България преди шест години за тези от вас, които търсят необикновено място за своето ендуро приключение

Биляна организира вашият престой, така че нищо да не ви разсейва от приятното ендуро преживяване. Тя е спортен педагог, участник в Световно първенство по мотокрос и в едно от най- големите ендуро състезания в европа- Ерзберг родео. Има дългогодишен опит и много победи в ендуро спорта.

Биляна Мартинова
Мениджър

Едва ли има по-спецялен гид от Алекс. Ние от Топ Ендуро изпитваме истинска благодарност, че той е част от екипа. 

Туровете с него са истинско приключение. Опитът му като водач и инструктор е огромен. Алекс ще се погрижи да придобиете правините умения и техника, за да карате ендуро мотор с удоволствие.

Александър Младенов
Гид

Той е професионалистът, който ще направи маршрутът според вашите способности и ще ви преведе през него по най- забавният и комфортен начин. Завършил е Национална спортна академия със специалност автомобилизъм и мотоциклетизъм. Той е с над 30 годишен опит в моторния спорт. Републикански шампион по мотокрос и ендуро. Източноевропейски шампион в категория Е2. Победител в риалити формата Сървайвър- България. Накратко наричан Ники – Сървайвъра.

Николай Мартинов
Гид

Тя се грижи за комфорта и бързото усвояване на ендуро умения от начинаещите. Завършила е Национална спортна академия със специалност Автомобилизъм и мотоциклетизъм. Тя е мис Академия и мис Ендуро.

Габриела Мартинова- Габи
Гид

Той е професионален състезател по супербайк и голям фен на ендуро спорта. Като механик на отбора, той осигурява перфектното състояние на машините, които ще карате.

Димитър Митов- Гришата
Гид и механик