EN    БГ
ПРЕДЛАГАМЕ ВИ РАЗЛИЧНИ ПО ТРУДНОСТ ТРАСЕТА
Top Enduro Bulgaria difficulty 1
ХОБИ
Маршрути за любители и начинаещи, с много ниска степен на трудност. Преобладаващи горски пътища, 100% в планината, с дължина от 50 до 180 км. Тези маршрути минават през антични римски пътища, мостове, крепости и природни резервати с чудесни пейзажи. По тях има редица ханчета и места за отдих.
 
Top Enduro Bulgaria difficulty 2
РАЛИ
Скоростни маршрути с дължина до 250 км на ден, където скоростта преминава 100 км/ч. Изцяло макадамови настилки, в близост до речни корита с ниска денивелация. Рали карането е за ендуро маниаците на високи скорости. Това са маршрути, които свързват различни планини. В повечето случаи, крайна точка са сатенените вълни на Бяло или Черно море.
 
Top Enduro Bulgaria difficulty 3
ЕКСПЕРТ
Това е основният ни запас от маршрути, който включва над 2500 км тракове в 4 български планини, преминаващи през реки, гори, върхове, скали. Тези маршрути могат да задоволят всеки ендуро вкус поради невероятното си разнообразие- всичко, от което имате нужда като ендуро емоция ще ви бъде предоставено от нашите гидове в маршрути с дължина от 50 до 150 километра, като винаги крайна цел е щастливия финал на подходящо за това място. Тракове със средно ниво на трудност, предназначени за масовото ядро от ендуристи. Преодолими на 100% от всеки от групата. Тук вече излизаме от черните пътища и влизаме в пътеките на гората. В някои случаи имаме къси екстреми в рамките на 50 метра, съобразени с нивото на групата. Залогът в синьото каране е да преодолееш целия маршрут безопасно, но натоварен максимално, за да получиш нужната доза умора, гарантираща радостта от почивката и храната.
 
Top Enduro Bulgaria difficulty 4
ХАРД ЕНДУРО
Това са тракове, предназначени за нашите гости - професионалисти. Маршрути специално създадени за най-добрите в ендурото. Локални тракове с дължина от 20 до 50км. С много висока степен на трудност. На ръба между ендурото и траяла. Разнообразието на трасетата в България могат да задоволят и най-фините желания на истинския ендурист. Ако нямаш зад гърба си дълъг опит в ендурото и много състезания, не се записвай в червения сектор. Ако се осмелиш обаче знай, че те чака тежко натоварване. Разбира се в случай, че не успееш ще ти бъде оказана помощ и можеш да разчиташ на гидовете и сервизния автомобил.
 
Top Enduro Bulgaria difficulty 5
Х  ЕНДУРО ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!
Само за откачалки! Хора, които искат да изпитат върховната форма на ендурото в тежки и непреодолими зони. Наклон от 45% и повече, сипеи, движение по планински зъбери, хилклайминги, скокове. Подготвени трасета за ендуро кънтри, мотокрос трасета, участия в състезания по мотокрос и ендуро от българския календар. Вие сте превъзбудени ендуристи, имате неутолима жажда за изживявания, вие искате да премерите вашите мотоциклетни способности, искате да бъдете на ръба, имате състезателен дух и искате да се качите на стълбичката. Искате да отворите шампанско- тогава сте попаднали на точното място в нашата Х ендуро зона.
 

Мотори

Екипировка

Транспорт

Хотели

Начин на плащане

Информация за пътуването