EN    БГ

Зони на трасетата

НАШИТЕ ПЪТЕКИ

На територията на България се намират 39 планини. Едни от най-добрите ендуро маршрути са в планините Стара планина, Родопи, Средна гора, Рила и Пирин.

 

СТАРА ПЛАНИНА
Стара планина разделя България по дължина на две части: северна и южна. Дължината й е 530 километра. Чудесни маршрути по билото на планината в продължение на стотици километри, с постоянна надморска височина от над 1000 метра.

РОДОПИ

Планината на Орфей. Богата на археологически обекти и с разнообразен планински релеф. Стръмни иглолистни гори със зашеметяващи денивелации. Скалисти местности, каменисти пътеки, водни басейни и многобройни пещери.  Напълно е възможно да се влюбите и да не искате да си тръгнете.

 

СРЕДНА ГОРА

Широколистен рай. Необятни гори с мека почва. Гори, в които можеш да караш цял ден, без да усетиш умора и причината е само една - тази планина е създадена за ендуро.

РИЛА
Рила е най-високата планина на Балканите, от чиито връх Мусала можеш да разгледаш България от височина от 2925 метра. Алпийски релеф и много адреналин. На границите на Природния парк можем да вземем най- доброто от планинското ендуро.
ПИРИН
Пирин - белоснежната планина. Висока и красива. Живописна със своите реки и циркусни езера. Подходяща за ендуро в по-ниската си част, от където се разкриват спиращи дъха гледки.
 

 

Най- величествените маршрути са в планините: Стара планина, Родопи, Средна гора, Рила и Пирин. 

 

Мотори

Екипировка

Транспорт

Хотели

Начин на плащане

Информация за пътуването