EN    БГ

Общи условия

„Терейс” ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност. Във връзка с предлаганата услуга, свързаана с мотоциклетен спорт е представлявано от Топ Ендуро България.

Ендуро обиколките с гидовете на Топ Ендуро  понякога преминават през опасни области- дълбоки каньони и препядствия- скали, дървета, дупки, каменни стени, изменения на почвата, които не могат да се предвидят или усетят при съответната скорост.

В случай на инцидент спасителна или медицинска помощ понякога може да бъде оказана със закъснение.

Във високопланински райони метеорологичните условия могат да бъдат екстремни и бързопроменящи се.

Приемам всички тези опасности и рискове от обиколките с Топ Ендуро, и по- специално риска от наранявания, смърт, материална щета или загуба на имущество. Осъзнавам, че удоволствието и вълнението от спорт като този, предлаган от Топ Ендуро, е свързано с каране на мотоциклет в трудни терени. Опасностите при тези условия на каране са част от очарованието на траковете на Топ Ендуро България.

Приемам, че нивото ми на водене на мотоциклет трябва да отговаря на степените на трудност на маршрутите, предлагани от Топ Ендуро.

Запознах се с конкретните опастности и рискове от туровете, и участието ми в турнето е моя собствена отговорност.

Отговорността относно материалните щети, които аз мога да причиня повреме на турнето е моя, а не на Топ Ендуро България, техния персонал или технически партньори и щетите, причинени от мен съм длъжен да заплатя.

Препоръчано ми е сключването на застрахователен договор.

Съгласен съм Топ Ендуро България да използва моето име и снимков материал с мен с  рекламна цел.

Във всички случаи на отказ 5 %  от платената сума се одържат за разходи по резервации на хотели и други.

В случай на анулиране на заявката Топ Ендуро ще възтанови преведените суми.


Извършване на онлайн покупка

 

1. От главното меню избирате РЕЗЕРВАЦИЯ -> ПАКЕТИ.
2. Избирате между три варианта на пакет - "ПЪЛЕН ПАКЕТ", "МИНИ ПАКЕТ" или "ИКОНОМИЧЕН ПАКЕТ" и кликвете на бутон "ПОРЪЧАЙ ПАКЕТА".
3. В отворилата се форма за заявка попълвате всички задължителни полета, избирате начин на плащане, и кликвате на бутон "ЗАПЛАЩАНЕ".
4. При заплащане с карта:

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Клиентът извършва плащане за услуга в избран от него период, който може да бъде предварително коментиран и уточнен чрез имейл или телефон за връзка.Услугата се извършва на територията на България. Клиентът бива посрещнат на предварително уговорена точка като например аерогара или друго място, на което ще пристигне.

 


Политика за осигуряване на защита на трансакционните данни

 

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:


Трансакционна валута

 

Трансакционната валута при плащане с карта е ЛЕВА (BGN) или ЕВРО (EUR) като карти издадени в България могат да извършат плащане само в лева. Цени показвани във валута различна от платежната са за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

Условия на плащане с карта за избраната услуга

 

Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).

Ние не събираме, обработваме или запазваме каквато и да е информация свързана с предоставяните от вас данни за кредитни карти банкови сметки или друг вид платежни средства. Тази информация се изисква и обработва от системите на платежните оператори, оторизирани да извъшват тези плащания, в съответствие с техните условия и политики, те също така носят и отговорността за нейното опазване.

Мотори

Екипировка

Транспорт

Хотели

Начин на плащане

Информация за пътуването